Activare Windows 7 / 8

Dupa ce instalati Windows 7 sau 8, trebuie sa-l activati inainte de expirarea perioadei de incercare de 30 de zile. 

Desi puteti instala Windows 7 / 8 fara a furniza cheia de produs si desi puteti extinde perioada de gratie la 120 de zile, cum v-am aratat anterior in Extinderea perioadei de activare a Windows 7 / 8 de la 30 la 120 de zile, veti ajunge la un moment in care trebuie sa activati Windows 7 / 8 si sa verificati daca copia dvs. de Windows este autentica. In acest articol, va voi arata cat de simplu este acest proces si avantajele sale.

Vom activa Windows 7 / 8 online, asadar asigurati-va ca dispozitivul dvs. este conectat la internet inainte de a continua.

Pentru a activa Windows 7 / 8 online, urmati pasii de mai jos:

Aceste instructiuni sunt dedicate urmatoarelor versiuni de Windows 7 / 8:

  • Windows 7 Pro
  • Windows 7 Ultimate
  • Windows 7 Home Premium
  • Windows 8 Pro
  • Windows 8.1 Pro

Click pe butonul Start apoi click dreapta pe Computer > apoi click pe Properties.

Pagina System se va deschide unde puteti vizualiza informatii de baza despre computerul dvs. La partea de jos a acestei pagini si sub sectiunea Activate Windows, se afiseaza zilele ramase din perioada de gratie, impreuna cu optiunea de a activa Windows.

Faceti click pe Activate Windows now. Se va deschide fereastra de activare unde vom selecta optiunea Activate Windows online now.


Dupa ce faceti click pe  Activate Windows online now, daca ati furnizat deja o cheie de produs valida in timp ce instalati Windows 7 / 8, atunci cheia de produs va fi verificata si dupa cateva momente veti primi o confirmare ca copia dvs. de Windows a fost activata.

Daca nu ati furnizat o cheie de produs in timpul instalarii Windows 7 / 8, atunci va trebui sa tastati cheia de produs care consta din 25 de caractere. Puteti gasi cheia dvs. de produs in pagina de gestionare a comenzii. Dupa ce ati tastat cheia dvs. de produs in casuta de text relevanta, faceti click pe Next.

Procesul de verificare a cheii de produs va incepe.

Dupa ce cheia de produs este verificata, veti primi o pagina de confirmare unde va spune ca activarea a fost reusita si va explica avantajele activarii copiei dvs. de Windows.

Au fost utile aceste informații? Multumim pentru feedback A aparut o problemă la trimiterea feedback-ului dvs. Vă rugăm sa incercați din nou mai târziu.

Mai ai nevoie de ajutor? Contactează-ne Contactează-ne