Asociere licenta Windows cu cont Microsoft

Asociați licența Windows cu contul Microsoft

Evident, va trebui să aveți deja un cont Microsoft configurat pentru a putea utiliza această funcție. Puteți crea un cont aici, dacă este necesar. După ce aveți un cont, conectați-vă la Windows normal (cu contul Microsoft sau contul local) și mergeți la Start și apoi la Settings (Setări).

Următorul pas este să faceți click pe  Update & Security (Actualizări și securitate).

Faceți clic pe Activation (Activare) în meniul din stânga.

În partea de sus, veți obține câteva informații despre care ediție de Windows aveți instalată și dacă este activată sau nu.

Dacă cheia de produs/licența poate fi stocată în contul Microsoft, veți vedea opțiunea  Add a Microsoft account (Adăugare cont Microsoft) la baza paginii. Faceți click pe Add an account (Adăugare cont) și vi se va cere să vă conectați.

Dacă cheia de produs nu suportă o licență digitală, atunci veți vedea doar alte două linii,  Product ID (ID produs) și Product Key (Cheie produs), dar fără opțiunea de adăugare a unui cont Microsoft. În aceste cazuri, este foarte important să nu pierdeți cheia de produs, deoarece puteți activa Windows doar folosind acea cheie.

După ce ați asociat contul, ar trebui să vedeți acum că mesajul spune că  Windows is activated with a digital license linked to your Microsoft account (Windows este activat cu o licență digitală asociată contului Microsoft).

Au fost utile aceste informații? Multumim pentru feedback A aparut o problemă la trimiterea feedback-ului dvs. Vă rugăm sa incercați din nou mai târziu.

Mai ai nevoie de ajutor? Contactează-ne Contactează-ne